Srpen 2015

Dodáváme stavební chemii Murexin

V prodejnách Los Kachlos HOME můžete zakoupit kvalitní stavební chemii značky Murexin. Jedná se o chemii pro ošetření povrchu na lepení obkladů a dlažeb, spárovací hmoty, hydroizolace a lepidla pro lepení dlažby na anhydrid, lepení slinuté dlažby, obkladu na obklad, obkladu a dlažby na kovový podklad, velkoformátové dlažby, obkladů v bazénech, dlažby na podklad s podlahovým vytápěním a dalších alternativ. Důležitou kapitolu nabídky tvoří i chemie pro čištění a ošetřování keramických dlažeb.
Dodáváme rovněž chemii pro lepení dřevěných podlad, linkflooru a pvc podlah.

Keramický mramor Gani: nepoznáte originál

Hledáte do svého interiéru mramor? Zvolte jeho dokonalou imitaci, kterou od přírodního mramoru nerozeznáte. Použít lze jako obklad i dlažba a nabízí celou řadu výhod. Na rozdíl od mramoru skutečného lze u mramoru Gani například garantovat výraznou odolnost a maximální rozměrovou přesnost.

Podkrovní koupelna ve víkendovém domě

Koupelnou prázdninových měsíců jsme zvolili podkrovní koupelnu mladé rodiny s menšími dětmi. Každou volnou chvilku utíká tato rodina z města na samotu u lesa, kde si postavila rodinný domek. Doslova v sousedství srnek, zajíců a svatojánských mušek. Důležité bylo vnést do koupelny hodně prostoru, světla, tepla a do jedné místnosti umístit i WC s bidetem. 

Druhé, samostatné WC je situováno v přízemní obytné části. 

 

V koupelně o výměře 9,85 m2 jsme použili tyto materiály: